maanantai 6. kesäkuuta 2011

Marjon Burger


edit. Grillin luukut ovat olleet kiinni keväästä 2016 :(


Käytiin viikonloppuna Marjon Grillillä. Vegaanisia vaihtoehtoja on monia, tällä kertaa tilasin Soijarouhepiirakan (2.9e) ja Hampurilaisen (6.5e , kasvimaan tasma).
Soijapiirakka oli aikalailla sellanen kun mitä nyt lihiksetkin on, eli se maistu rasvaselle taikinalle ja majoneesille. Sehän ei tarkota että se olis pahaa :) Piirakan saa myös falafelpihvillä,kroketeilla tai makkaralla.

Hampurilainen jonka söin oli aivan ihanaa! Sisällä oli 2 falafelpihviä, 2 krokettia, 2 sipulirengasta, ananasrengas ja kaikki perustäytteet. En edes erityisesti tykkää noista falafelpihveistä (tais olla samoja kun esim. Zarillon hampurilaisessa), mutta tossa ne toimi. Oli kyl hyvää mättöö :)
Kroketit oli älyttömän hyviä ja majoneesi on vegaanista. Aika hintavahan tuo on pelkästä hampurilaisesta, mutta toisaalta, ei kerralla kyllä enempää jaksais syödä.

Ihanaa, että tällänen grilli on olemassa, vegaaniset annokset on hyvin merkitty ja tietotaitoa löytyi tiskin toiselta puolelta kiitettävästi.
Vähänhän tuo on sivussa jos kaupungissa on pyörimässä, mutta ainakin mun mielestä on kyllä niin kiva paikka että on matkan arvonen.

11.7 Päivitystä..
Tänään kävin grillillä ja otin iltapalaks hampurilaisen kroketeilla (3e). Oli hyvää.

Teiskontie 29
http://www.marjonburger.com/

3 kommenttia:

 1. Mun niiin tekis mieli käydä tuol, mut ku on niin kaukana ja harvemmin asiaa ni ei sitä oikein tuu lähettyä /:

  Mikä on oikeesti tosi harmi!

  Näyttää nannalle <3

  VastaaPoista
 2. Sattuisiko sinulla olemaan tietoa, notta miksi Marjon luukut on olleet varmaan vuoden kiinni, vaikkei mitään lopetuslappuja ole näkynyt ja kyltit kaikki on ihan iskussa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon ihmetellyt. Mitään tietoa ei ole :( Täytyykin muokata näihin Marjo-postauksiin että paikka on nykyään kiinni.

   Poista