sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Jee!

Gastropavulla on nyt 100 tykkääjää facebookissa! Huikeeta! Muistan silloin tammikuussa 2011 kun istuttiin avomiehen kanssa Coyotessa juhlimassa mun synttäreitä ja jostain tuli mieleen, että hitsi, pitäisköhän alkaa pitään jotain blogia mihin listais Tamperelaisia ravintoloita mistä saa vegaanista ruokaa. Siitä se sit lähti :) Nyt sitten 46:n eri ravintolan/tapahtuman jälkeen voin vaan kiittää kaikkia lukijoita ja jatkaa syömistä.

Ajattelin juhlistaa tätä etappia tutustumalla neljään uuteen ravintolaan niin saadaan 50 ravintolaa täyteen :) Oon ajatellut käydä The Salad Bar:ssa kauppahallissa ja New Gardenissa Sammonkadulla, mutta olisko teillä ehdottaa muita paikkoja?

7 kommenttia:

 1. Käy testaamassa Rosson papupyörykät.

  VastaaPoista
 2. Ai siellä on just vaihtunut lista! Oon mantelille allerginen, mutta vois kysyä kuinka paljon sitä noissa pyöryköissä on. Kuulostaa hyvältä annokselta tuo pastaa ja papupyöryköitä!

  VastaaPoista
 3. 931:n listalla on vegaaninen sienipapusalaatti, olen siellä käynyt monta kertaa vegaaniystävän kanssa. Kannattaa käydä, koska paikka on viihtyisä ja palvelu on minusta aina todella hyvää.

  VastaaPoista
 4. 931, oon kuullut tästä hyviä juttuja, mutta oon koittanut ottaa yhteyttä heihin kaks kertaa enkä oo kuullut mitään takaisin :( Mutta täytynee käydä katsastamassa.

  VastaaPoista
 5. Oiskohan tuolla rautatieaseman Food Stationin liikkeissä kuinka valikoimaa. En huomannut, ootko jo käyny jossain niistä. Onnea muuten tykkäysluvuista! Tää on ollut hyvä blogi, kun ollaan etsiskelty hyviä ravintoloita.
  -Kemppuli

  VastaaPoista
 6. Ruby&Fellasin tarjonnassa on myös yksi täysin vegaaninen annos. En kyseistä annosta ole maistanut mutta muuten ruoka on siellä superhyvää :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva kuulla, että Ruby&Fellasissa otetaan nykyään vegaanit huomioon. Kiitos kun kerroit! Ja tosi hyvänkuuloinen annoskin vielä :) Taidan käydä heti ens viikolla testaamassa!

  VastaaPoista