keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Runsaudensarvi


Päätin vähän laajentaa Gastropavun tarjontaa ja tehdä posteja myös vegaanituotteita tarjoavista kaupoista! Käytiin tänään avomiehen kanssa tutustumassa Runsaudensarveen :) Runsaudensarvi on siitä erityisen hieno kauppa, että melkein kaikki tuotteet on 100% vegaanisia ja nekin jotka eivät ole, sisältävät vain hyönteistuotteita (esim. hunaja ja sellakka), eli tästä kaupasta ei löydy siis lainkaan maito- tai lihatuotteita.

Irtomyynnistä löytyy esim. kuivattuja hedelmiä, papuja, pähkinöitä ja soijatuotteita.

Jääkaapista löytyy tofuja, tempetuotteita, wheatyn tuotteita ...

... ja erilaisia vegaanisia juustoja!Maistuisko suklaa? Valinnanvaraa on reilusti, mutta jos yhtä pitäis suositella, niin henk.koht. suosittelen Go Max Go:n Jokerz-patukkaa. Niin hyvää, mussutan sitä parhaillaan :) 

Kaupasta löytyi myös aletuotteita, infoa veganismista sekä ilmaisia reseptivihkoja.

Alla vielä lisää kuvia, kaikki kuvat voit klikata suuremmiksi. Kuultiin muuten, että aamulla oli juuri tullut iso kuorma Englannista ja sen takia osa hyllyistä oli vielä tänään vähän tyhjillään.
Pajumaja


Runsaudensarven yhteyteen aukesi viime viikolla Pajumaja-niminen lapsiperheiden erikoisliike. Kaikki tuotteet ja tarvikkeet sopivat myös vegaaniperheille! Myös tällainen 28v lapseton tyyppi hihkui ihanien tavaroiden edessä :) Hyllyiltä löytyy Tampereella tehtyjä tuotteita ja esim. erilaisia vegaanisia lankoja, joita Pajumajaan toimittaa Lankakauppa Tuumaus.

Olisin ehkä vähän paljon halunnu ton apinan.

Järkyttävän suloisia pikkukavereita!

Myös shampootuotteet löytyy nykyään Pajumajan puolelta.

Runsaudensarvessa on muuten vegaaniliiton hernepihvien maistatusta luvassa perjantaina 4.10, että viimeistään silloin kannattaa käydä tutustumassa Runsaudensarveen jos vielä ei ole tuttu paikka :)

Aleksanterinkatu 30
http://www.runsaudensarvi.com
http://www.pajumaja.fi/

1 kommentti:

  1. Runsaudensarvi muutti nyt vuoden vaihteessa uuteen osoitteeseen Pajumajan kanssa. Kaupan löytää nyt osoitteesta Aleksanterinkatu 30.

    VastaaPoista