keskiviikko 19. marraskuuta 2014

PureBite


Gastropavun facebook-sivulla vinkattiin, että PureBitestä saa nykyään salaattien lisäksi myös wokkeja. Mä ehdin paikan päälle tänään juuri ennen kolmea ja tilasin lounashintaisen wokin (9.7e). Listalla on 6 erilaista wokkia mutta vain yhden niistä saa vegaanisena, muut sisältää osterikastiketta. Tilasin Phad Thai -wokin, johon kuuluu riisinuudeleita, kaalia, ituja, purjosipulia, (munaa) ja tofua. Annos oli hyvänmakuinen, tofua oli riittävästi ja nälkä lähti tehokkaasti. Kaali oli kiva lisä, kevensi mukavasti nuudelikekoa. Ihan täyskymppi tuo annos ei ollut, vähän jäin kaipaamaan raikkautta eikä maussa ollut juurikaan vaihtelua. Positiivinen kokemus kuitenkin, PureBiten salaattia en ole toista kertaa syönyt mutta tämän wokin tulen kyllä varmasti syömään toistekin. Aion pyytää ainakin punasipulia tuohon lisäksi ens kerralla eikä pienestä määrästä chiliäkään varmaan olis haittaa.

Pöydässä oli mainos sunnuntaisin tarjottavista brunssilautasista (23e).


Hatanpään valtatie 4
http://purebite.fi/

2 kommenttia:

  1. Hei lounasajalle uus ehdotus! :) Käytiin tuolla viime viikolla ja ruoka oli hyvää, mutta sen kertainen annos ei mikään vou. Paikka ja henkilökunta tosi kivat. Jonkin aikaa ruokaa joutui odottamaan, eli ei ehkä kaikkein kiireisimmän lounaan paikka. Ja siis ainakin marraskuun ajan kokeilussa vegaaninen lounas joka päivä, tämän jälkeen katsovat jatkavatko.
    https://www.facebook.com/pikkubistrokattila?fref=nf

    VastaaPoista
  2. En ole vieläkään ehtinyt tuota Kattilaa testaamaan mutta näyttäisi , että vegaaniruokaa tarjotaan edelleen lounasaikaan! :)

    VastaaPoista