keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vegemesta

SULJETTU
Vegemesta mainosti tänään Facebook-sivuillaan, että hodarit on tarjouksessa 2.5e/kpl. Tänään tuli myös Grouponilta mailia, että muistanhan käyttää ostamani lahjakortin Vegemestaan (ostin jokunen viikko sitten). Noni, ei ollut vaikea päättää mitä tänään syötiin. Lahjakortilla sai kaksi leiskuva lupaus-hampurilaista ja kaksi mansikkamehua ja ostin sitten vielä pari hodaria siihen päälle. Kaikki takeaway-kassiin ja kotiin syömään.

Oon syönyt Vegemestan hodarin kerran aiemminkin mutta en muistanut, että se on noin hyvää!! Kaikki maut oli loistavassa tasapainossa, en keksi mitään huomautettavaa. Nam! Oon jopa vähän hämmentynyt, näitähän pitää syödä jatkossa joka viikko! :) Nyt tosiaan tarjouksessa, normaalistikin vain 3.5e. Tänään tilaamani hodari sisälsi kuulemma viimeisen vegaanisen nakin mitä siellä oli, toivottavasti heti huomenna on jääkaappi taas täynnä.


Leiskuvassa lupauksessa on (ainakin) paksu siivu tofua, paljon salaattia, tomaattia, suolakurkkua ja valkosipulimajoneesia (tai ainakin jossain oli valkosipulia, maistui hyvältä). Leiskuvan tuosta hampurilaisesta olisi tehnyt chilikastike mutta pyysin ilman, avomiehen hampurilaisessa sitä oli eikä kuulemma ollut kovin tulista. Pidin ruisleipää eka vähän erikoisena valintana mutta hyvin se tuohon sopi. Näppärä lämmin leipä mutta ehken tätä tilaisi jos toiveissa on mättöhampurilainen. Tämäkin oli nyt tarjouksessa 3.9e, virallista hintaa en tiedä.

Oli kyllä niin herkullista ruokaa, että ihmettelen miksen oo tuolla elokuun alun jälkeen käynyt, jotenkin oon muka aina eri puolella kaupunkia. No nyt aion suunnata puutarhakadulle useammin. Vegemestassa on tarjolla marraskuussa myös aamiaista, jonka vois käydä testaamassa.

Puutarhakatu 12
http://vegemesta.com/

3 kommenttia:

 1. Toi hodari näyttää aika herkulta. On edelleen käymättä tuolla nykysessä Vegemestassa, vaikka Tampereella on tullu rampattua nyt syksyllä moneenkin kertaan. Aina ollu muka joku syy ettei ole ehtiny/voinu käydä.

  Oman kokemuksen mukaan Vegemestas on aika hyvin tarjolla mun tavotteisiin nähden kunnon ruokaa eli melkein kaikki annokset sisältää sopivassa suhteessa proteiinia ja hiilaria ja ihan sopivasti rasvaa, etenkin lepopäivälle. Täytyy ottaa tavotteeks käydä syömässä tuolla pian!

  VastaaPoista
 2. Kävin tänää testaamassa hodarin koska olit sitä kehunut ja oli kyllä namia. Jätin valkosipulin pois sosiaalisista syistä :D Pakko käydä testaamassa kaikki muutkin tuotteet!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että tykkäsit :)

  VastaaPoista