torstai 27. marraskuuta 2014

Ravintola Leo


Tää viikko on ollut yhtä hulinaa, tänään etsin pikalounasta keskustorin läheltä. Eilen tuli samassa tilanteessa testattua Bar Burrito, tänään päädyin Ravintola Leoon kauppahalliin. Tilasin lounaslistalta löytyvän KasvisCurryn (9e), joka on valmiiksi vegaaninen. Oli muuten hyvää! Poltteli ihanasti suuta mutta ei ollut liian tulinen, oliskohan oikea termi lempeän tulinen :) Pähkinät oli kiva lisä ja isosta salaatista plussaa. Leipä olis sopinut tän kans hyvin, täytyy ens kerralla kysästä olisko semmosta tarjolla. En oikein osaa kertoa/analysoida enempää, hyvää maukasta ruokaa ja luomua muuten! Lounasnälän tää vei mennessään mutta hirmusuurihan tuo annos ei ole mutta toisaalta ei hintakaan ole paha. Tätä currya pitäis olla tarjolla päivittäin, joten tulen varmasti poikkeemaan toistekin.

Kauppahalli (Hallituskatu 10)
http://ravintolaleo.fi/
https://www.facebook.com/ravintolakahvilaleo

2 kommenttia:

  1. Kävin kokeilemassa tän kasviscurryn ja oli tarjolla leipää, vaaleaa ja tummaa, mutta pähkinöitä ei mun annoksessa näkynyt :(
    Hyvältä maistui, ei ollut mun suuhun lainkaan tulista mutta hyvin oli maustettu.

    VastaaPoista
  2. Ai nykyään on leipää, kiva tietää! Oli kyllä maukas lounas. Oliko sulla samankokoinen tuo annos? Täytys kyllä käydä uudestaan taas.

    VastaaPoista