tiistai 11. marraskuuta 2014

Syksyn satoa


Kasailen tähän postaukseen taas joitain annoksia mitä on tullut syksyn aikana syötyä mutta erillisiä postauksia ei ole ollut järkeä näistä tehdä. Yllä kuva Rongankadun Gopalin annoksista, joilla herkuteltiin Maailman vegaanipäivänä 1.11. Seitankebabia, seitanburger ja uusi texmexburger nachoilla. Nam.

SULJETTU
Oon nyt pari kertaa syönyt Greli-salaatin soijasuikaleilla. Ekalla kertaa oli bbq-paprika maustettuja ja silloin salaatti oli ihan törkeen hyvä (mukana myös pastaa, kurkkua, punasipulia ja suolapähkinöitä). Kuvan salaatin söin tänään (lisäsin kotona kasviksia ja pähkinöitä) ja soijasuikaleissa oli turhan paljon bbq:ta, oli välillä aika tunkkaisen makuista mutta toisaalta hyvääkin :)


New Chinese Food tammelassa on muodostunut ihan kantapaikaksi, kun keksin ottaa tofua ja pähkinöitä-annokseen vielä lisäannoksen cashewpähkinöitä. Hinta on siltikin vaan 7.5e ja maku on tosi hyvä. Plus tää on siitä kiva kiinalainen ravintola, että annoksissa ei ole litrakaupalla öljyä, *tofuruuat sisältävät lihalientä, täytyy osata pyytää ilman.


Kuvan informaatioarvo on huikea! :) Tämä siis Borneon Claypot Kari Tofu takeaway-annoksena (n.12e). Kastiketta oli monta desiä mutta muita täytteitä aika vähänlaisesti. Maku oli hienostunut ja hyvä, sopi mun makuun vähän paremmin kuin edellinen annos. En varmaan tajua ihan täysin näiden makujen hienoutta, koska aika vähän oon tän tyylistä ruokaa syönyt. Mut hyvää oli! :)


Pancho Villan lounasburger (8e). Tää oli ihan jees helmikuussa kun söin mutta muutama viikko sitten ihan ala-arvoinen. Pannulla paistetut kasvikset oli täysin mauttomia, lötköjä eikä edes lämpimiä, eikä koko hampurilaisesta (sis. myös papusettiä) löytynyt mitään makua. Täys pettymys, en käy uudestaan.


Taattua Gopalia. Ihan parhaita porkkana-pähkinäpyöryköitä ja erilaisia salaatteja. 

4 kommenttia:

  1. Allekirjoittaneella on ainakin Satakunnankadun Pancho Villa hyvin pitkällä tauolla, viimeksi kun tilasin siellä kasvishampurilaisen, pihvi oli sisältä raaka ja ihan mauton. Saisin jopa itse tekemällä parempaa.

    VastaaPoista
  2. Täällä olis marraskuun ajan vegaaninen lounasvaihtoehto http://www.alberthall.fi/pikkubistro/ jota voisi kokeilla? 10e, aika hieno paikka mutta kävin eilen ja tykkäsin. Arjen luksusta

    VastaaPoista
  3. https://www.oivahymy.fi/portal/fi/hae+yrityksia/#nimi=new%20chinese%20food&katu=tammelan%20puistokatu&advanced=true&

    Toivottavasti ovat korjanneet toimintatavat..

    VastaaPoista
  4. Tuolla Kattilassa koitan ehtiä käymään ensi viikolla, tällä viikolla on ollut päivät aika täynnä, ja niinä päivinä kun olisin ehkä ehtinyt niin ruoka ei ollut superhyvän kuuloista. Ihana idea kuitenkin, toivottavasti porukka on käynyt!

    New chinese foodissa (ja tuntuu että kaikissa kiinalaisissa) ruuan tasossa on valtavia eroja, ihan viikonkin sisään, tuo selittää myös sitä. Toivottavasti tollanen tarkatus herättäis paikkaa muutokseen.

    VastaaPoista